Warecki CATERING imprezowy

Kompozycja mięs i dodatków na gorąco
Kotlet schabowy w panierce - 4 szt.
Kotlet po kowalsku z pieczarkami, cebulą i serem - 4 szt.
Kotlet Devolay z masłem, serem i papryką - 4 szt.
Grillowany stek ze schabu po hawajsku - 4 szt.
Kotlety mielone z pieczarkami i serem - 4 szt.
Ziemniaki tłuczone z koperkiem - 5 porcji
Ziemniaki opiekane z przyprawami - 5 porcji
Frytki stekowe - 5 porcji
Bigos tradycyjny - 5 porcji
Kapusta zasmażana - 5 porcji
Surówka - 5 porcji
Sos pieczeniowy - 1 litr
Zestaw dla ok. 10 osób
Cena zestawu - 350 zł

Tatar z polędwicy wołowej w akompaniamencie dodatków (żółtko, cebula, ogórek, musztarda, pieczywo, masło) 1 półmisek - 500 gram - 129 zł

Sałatka z chrupiącym kurczakiem, warzywami i jakiem, sos winegret, prażone ziarna i orzechy 1 półmisek - 900 gram - 49 zł

Krewetki królewskie w sosie winno - maślanym z dodatkiem chilli i pietruszki, bagietka czosnkowa 1 półmisek - 12 sztuk - 59 zł

Mini burgery z soczystą wołowiną, serem, prażoną
cebulką, warzywami i autorskim sosem burgerowym, 1 półmisek - 12 sztuk - 59 zł

Rollsy z tortilli ze szpinakiem, fetą i wędzonym łososiem - 1 półmisek - 20 sztuk - 79 zł

Stripsy z kurczaka z sosami - 1 półmisek - 24 sztuki - 35 zł

Sernik tradycyjny lub szarlotka 1 półmisek - 10 porcji - 5 zł

Zamówienia na catering przyjmujemy z 2 dniowym wyprzedzeniem
Zamówienia telefonicznie 690-991-771 lub poprzez e-mail: warkabelchatow@gmail.com